5 z 8
Do każdego słoika wrzuć także po jednym ząbku czosnku dla...
fot. pixabay.com

Czosnek

Do każdego słoika wrzuć także po jednym ząbku czosnku dla zapachu i ostrości.

6 z 8
Nie zapomni o przyprawach. Dodaj do słoików liście laurowe,...
fot. pixabay.com

Ziele angielskie i inne przyprawy

Nie zapomni o przyprawach. Dodaj do słoików liście laurowe, ziele angielskie i ziarna gorczycy.

7 z 8
Całość zalej zalewą z wody, cukru, octu, soli, musztardy,...
fot. pixabay.com

Pikle z musztardą w zalewie

Całość zalej zalewą z wody, cukru, octu, soli, musztardy, miodu i przyprawy curry. Zakręć słoiku i pasteryzuj w nagrzanym piekarniku przez ok. 30 minut.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie