1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane pieczarkami. Przygotowanie
Jajka faszerowane na Wielkanoc to pomysł na smaczną przystawkę. Zobacz, jak przygotować pyszne jajka z pieczarkami. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane pieczarkami. Krok 1
Zacznij od umycia, obrania i pokrojenia pieczarek. Ważne, by były w miarę możliwości drobno pokrojone.
3 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane pieczarkami. Krok 2
Podsmaż pieczarki na patelni na odrobinie oleju i masła. Gdy zaczną się ładnie rumienić odstaw je i chwilę wystudź.
4 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane pieczarkami. Krok 3
Jajka przekrój na pół i ostrożnie wyjmij żółtka do oddzielnej miseczki. Posiekaj żółtka nożykiem lub rozdrobnij widelcem.