1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Gotowy hummus można posypać słodką lub ostrą papryką w...
fot. Anna Daniluk

Hummus

Gotowy hummus można posypać słodką lub ostrą papryką w proszku. Kliknij galerię, aby zobaczyć składniki.

2 z 7
Dzięki ciecierzycy hummus jest bogaty w witaminy A, C, E i z...
fot. Anna Daniluk

Ciecierzyca z puszki gotowana na parze

Dzięki ciecierzycy hummus jest bogaty w witaminy A, C, E i z grupy B.

3 z 7
Pasta z sezamu to świetne źródło białka.
fot. Anna Daniluk

Pasta sezamowa tahini

Pasta z sezamu to świetne źródło białka.

4 z 7
Dodatek dwóch ząbków czosnku do hummusu wzmacnia jego...
fot. Anna Daniluk

Czosnek

Dodatek dwóch ząbków czosnku do hummusu wzmacnia jego działanie bakteriobójcze.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek