5 z 12
Na koniec wlej do ciasta rozpuszczone i nieco przestudzone...
fot. Katarzyna Puczyńska

Puszyste pancakes. Krok 4

Na koniec wlej do ciasta rozpuszczone i nieco przestudzone masło. Wymieszaj.

6 z 12
Pancakes należy smażyć  z obu stron na złoty kolor, na małej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Puszyste pancakes. Krok 5

Pancakes należy smażyć z obu stron na złoty kolor, na małej patelni, delikatnie natłuszczonej masłem.

7 z 12
Ciasto na pancakes ma w sobie sporo masła, dzięki temu nie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Puszyste pancakes. Krok 6

Ciasto na pancakes ma w sobie sporo masła, dzięki temu nie wymaga użycia dużej ilości tłuszczu do smażenia.

8 z 12
Pancakes, czyli placuszki amerykańskie, są gotowe. Najlepiej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Puszyste pancakes. Krok 7

Pancakes, czyli placuszki amerykańskie, są gotowe. Najlepiej smakują jeszcze na ciepło.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć