5 z 12
Do ubitych białek wlej powoli olej i wymieszaj.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 4

Do ubitych białek wlej powoli olej i wymieszaj.

6 z 12
Rozwałkuj ciasto i przełóż do blaszki wyłożonej papierem do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 5

Rozwałkuj ciasto i przełóż do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.

7 z 12
Wylej na nie piankę budyniową i posyp porzeczkami....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 6

Wylej na nie piankę budyniową i posyp porzeczkami.
Na wierzch zetrzyj na tarce odłożoną wcześniej do zamrażarki część ciasta.

8 z 12
Piecz ciasto w 180 stopniach Celsjusza przez ok. 45 minut.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto z porzeczkami i budyniową pianką. Krok 7

Piecz ciasto w 180 stopniach Celsjusza przez ok. 45 minut.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik