1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Domowa pizza z grzybami może być podawana z sosem chrzanowym...
fot. Anna Daniluk

Domowa pizza z pieczarkami

Domowa pizza z grzybami może być podawana z sosem chrzanowym i obsypana posiekaną świeżą natką pietruszki.

2 z 6
Wyrośnięte ciasto chlebowe można uformować na spód do pizzy...
fot. Anna Daniluk

Ciasto chlebowe w koszyku

Wyrośnięte ciasto chlebowe można uformować na spód do pizzy na papierze do pieczenia. Następnie trzeba przełożyć go na rozgrzaną blachę i upiec w piekarniku.

3 z 6
Spód do pizzy z grzybami wyrasta długo z powodu...
fot. Anna Daniluk

Pizza z grzybami na spodzie chlebowym

Spód do pizzy z grzybami wyrasta długo z powodu przygotowania go na naturalnym zakwasie chlebowym. Dzięki powolnej fermentacji spód do pizzy będzie miał wiele dziur, które świadczą o bąbelkach powietrza.

4 z 6
W trakcie rozciągania ciasta na kształt okręgu należy robić...
fot. Anna Daniluk

Rozciągnięte ciasto na pizzę z grzybami

W trakcie rozciągania ciasta na kształt okręgu należy robić to delikatnie, aby nie zniszczyć bąbelków powietrza.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek