1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Klasyczny bryzol możesz zrobić także z mięsa wieprzowego.
fot. 123rf.com/fotek/zdjęcie ilustracyjne

Bryzol z wieprzowiny

Klasyczny bryzol możesz zrobić także z mięsa wieprzowego.

2 z 3
W PRL-u na stołówkach, w restauracjach i barach często w...
fot. 123rf.com/alpaksoy/zdjęcie ilustracyjne

Bryzol wieprzowy

W PRL-u na stołówkach, w restauracjach i barach często w menu gościł bryzol wieprzowy. Domowe gospodynie dodatkowo dusiły mięso, aby było delikatniejsze.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek