1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Pierogi z jagodami warto podać z kleksem śmietany...
fot. Anna Hurning

Pierogi z jagodami Anny Hurning

Pierogi z jagodami warto podać z kleksem śmietany wymieszanej z cukrem waniliowym.

2 z 3
Przepis pochodzi z książki kierowanej do zagranicznego...
fot. materiały prasowe Anna Hurning

„Polish your kitchen. My family table” Anny Hurning

Przepis pochodzi z książki kierowanej do zagranicznego czytelnika i smakosza kuchni polskiej.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek