5 z 17
Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety po zbójnicku. Krok 4

Smaż kotlety z obu stron na złoty kolor.

6 z 17
Gdy usmażysz wszystkie kotlety, od razu możesz zabrać się za...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety po zbójnicku. Krok 5

Gdy usmażysz wszystkie kotlety, od razu możesz zabrać się za przygotowywanie farszu. Umyj, oczyść i posiekaj pieczarki.

7 z 17
Podsmaż pieczarki na małej ilości oleju.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety po zbójnicku. Krok 6

Podsmaż pieczarki na małej ilości oleju.

8 z 17
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Papryczkę umyj, usuń...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety po zbójnicku. Krok 7

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Papryczkę umyj, usuń nasiona, a resztę pokrój w kostkę.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!