1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań....
fot. Katarzyna Puczyńska

Komosa - pyszny dodatek do sałatek

Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań. Możesz zrobić z niej rewelacyjną sałatkę. Zobacz przepis. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia.

2 z 11
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 1

Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie. Odcedź i przełóż do miseczki.

3 z 11
Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 2

Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki, możesz pomidora sparzyć lub obrać specjalną obieraczką do warzyw.

4 z 11
Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 3

Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem cheddar. Dobrze będzie smakować także mozzarella, feta lub gouda.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka