1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata...
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Michał Bryś

Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata tworząc polskie dania.

2 z 7
Tatar z trawą żubrową
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar z trawą żubrową

3 z 7
Chłodnik z lodami pomidorowymi
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Chłodnik z lodami pomidorowymi

4 z 7
Tatar
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek