1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Fotografia Elizy Acton (przed 1859). Eliza Acton była...
fot. Wikimedia Commons/domena publiczna/materiały prasowe Wydawnictwo Mando

Fotografia Elizy Acton (przed 1859). Eliza Acton była największą reformatorką kulinarną w Wielkiej Brytanii.

2 z 5
Strona z oryginału Modern Cookery
fot. Eliza Acton, Wikimedia Commons, domena publiczna

Strona z oryginału Modern Cookery

3 z 5
Ilustracja podziału wołowiny z "Modern cookery..."
fot. Wikimedia Commons/domena publiczna

Ilustracja podziału wołowiny z "Modern cookery..."

4 z 5
Grawer:  J. G. SpurgeonDrawing: William Beechey,
fot. Wikimedia Commons/domena publiczna

Grawer: J. G. SpurgeonDrawing: William Beechey,

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek