5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Żółtka utrzyj z połową szklanki cukru. Ucieraj, aż masa...
fot. Katarzyna Puczyńska

Klasyczny sernik wiedeński, który zawsze się udaje. Najlepszy przepis na ciasto bez spodu. Idealny wypiek do popołudniowej kawy

Sernik wiedeński. Krok 3

Żółtka utrzyj z połową szklanki cukru. Ucieraj, aż masa stanie się jasna i puszysta.

Zobacz również

Szczęściarzom w Krakowie opłaciło się postawić na Mini Lotto. Dwie wysokie wygrane!

Szczęściarzom w Krakowie opłaciło się postawić na Mini Lotto. Dwie wysokie wygrane!

Zmarł Jacek Zieliński, jeden z legendarnych Skaldów

Zmarł Jacek Zieliński, jeden z legendarnych Skaldów

Polecamy

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!