2 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjny piernik to ciasto, które wymaga leżakowania tzn....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jeszcze zdążysz go upiec przed świętami. Piernik z powidłami. Przepis na tradycyjny piernik przekładany powidłami

Piernik z powidłami. Przepis

Tradycyjny piernik to ciasto, które wymaga leżakowania tzn. najlepiej smakuje po minimum trzech dniach od upieczenia. Można zrobić je nawet na tydzień przed podaniem.

Zobacz również

Siedem osób poszkodowanych w dwóch zdarzeniach drogowych

Siedem osób poszkodowanych w dwóch zdarzeniach drogowych

Uczniowie kazimierskiej "jedynki" na wycieczce w Bochni [ZDJĘCIA]

Uczniowie kazimierskiej "jedynki" na wycieczce w Bochni [ZDJĘCIA]

Polecamy

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom