7 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Zarówno zieloną, jak i żółtą fasolkę gotujemy w wodzie z...
fot. pixabay.com

Jak ugotować fasolkę szparagową? Zdradzamy prosty trik, dzięki któremu przygotujesz ją szybciej i łatwiej. Idealna fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa

Zarówno zieloną, jak i żółtą fasolkę gotujemy w wodzie z dodatkiem łyżeczki soli i łyżeczki cukru. Żółta jest gotowa po ok. 10 minutach, zielona wymaga więcej czasu.

Zobacz również

Emocjonujący półfinał pucharowy za sprawą gdańszczan

Emocjonujący półfinał pucharowy za sprawą gdańszczan

Nikt nie chce zdobyć mistrzostwa. Wpadki Jagielloni, Lecha oraz Górnika

Nikt nie chce zdobyć mistrzostwa. Wpadki Jagielloni, Lecha oraz Górnika

Polecamy

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki