1 z 5
Przewijaj galerię w dół

fot. Getty Images/zi3000/zdjęcie ilustracyjne
Karp w panierce
Chrupiącego karpia na świątecznym stole można panierować w tradycyjny sposób w bułce tartej.
2 z 5

fot. Agnieszka Piątkowska
Karp panierowany siostry Anastazji
Klasycznym przepisem na Boże Narodzenie jest karp panierowany siostry Anastazji.
3 z 5

fot. Getty Images/Nikolay_Donetsk/zdjęcie ilustracyjne
Karp panierowany w orzechach
Świąteczny karp może być także panierowany rozkruszonymi orzechami np: laskowymi, włoskimi, a nawet płatkami migdałowymi.
4 z 5

fot. Katarzyna Puczyńska
Karp w płatkach kukurydzianych
Fani chrupiących kąsków mogą zrobić karpia w taki sam sposób jak kawałki kurczaka. Potrawa będzie smakować jak przekąska z popularnej sieciowej restauracji typu fast-food. Poznaj przepis na kurczaka w stylu KFC.