1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak
Zupa fasolowa z jarmużem
Sycąca zupa fasolowa z jarmużem to danie, które doda sił na leśne wędrówki.
2 z 6

fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak
Zupa fasolowa z jarmużem gotowana na ognisku
W lesie zupę fasolową ugotujesz na obok trzaskającego ogniem paleniska.
3 z 6

fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak
Piotr Ciemny na grzybobraniu
Piotr Ciemny, autor książki „Leśne gotowanie. Chwasty od kuchni”, zachęca do chodzenia na grzybobranie.
4 z 6

fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak
Piotr Ciemny z grzybem żółciakiem
Piotr Ciemny na grzybobraniu spaceruje razem z psem. Na zdjęciu pokazuje grzyba żółciaka.