1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Sycąca zupa fasolowa z jarmużem to danie, które doda sił na...
fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak

Zupa fasolowa z jarmużem

Sycąca zupa fasolowa z jarmużem to danie, które doda sił na leśne wędrówki.

2 z 6
W lesie zupę fasolową ugotujesz na obok trzaskającego ogniem...
fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak

Zupa fasolowa z jarmużem gotowana na ognisku

W lesie zupę fasolową ugotujesz na obok trzaskającego ogniem paleniska.

3 z 6
Piotr Ciemny, autor książki „Leśne gotowanie. Chwasty od...
fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak

Piotr Ciemny na grzybobraniu

Piotr Ciemny, autor książki „Leśne gotowanie. Chwasty od kuchni”, zachęca do chodzenia na grzybobranie.

4 z 6
Piotr Ciemny na grzybobraniu spaceruje razem z psem. Na...
fot. Paulina i Emilia Adamiuk/materiały prasowe Wydawnictwo Znak

Piotr Ciemny z grzybem żółciakiem

Piotr Ciemny na grzybobraniu spaceruje razem z psem. Na zdjęciu pokazuje grzyba żółciaka.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA