3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 2

Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą ręcznika papierowego. Przygotuj trzy talerze: do jednego wbij jajko i roztrzep je widelcem, do drugiego wsyp mąkę, a do trzeciego bułkę tartą. Panieruj mięso kolejno w: mące, jajku i bułce tartej.

Zobacz również

Dodatkowe autobusy na powrót z Majówki w Rybniku. Poznajcie ich rozkład jazdy

Dodatkowe autobusy na powrót z Majówki w Rybniku. Poznajcie ich rozkład jazdy

Korona przed trudnym meczem z Puszczą. Kuzera: "Musimy w siebie wierzyć"

Korona przed trudnym meczem z Puszczą. Kuzera: "Musimy w siebie wierzyć"

Polecamy

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie

Ten napój dodaje wigoru. Jest zdrowszy niż kawa i smakuje obłędnie