1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Marginesy/© Fanny Latour-Lambert
Sałatka z San Francisco
Na obiad Jessie Inchauspé proponuje sałatkę z San Francisco z kurczakiem, grejpfrutem, jarmużem i czerwoną cebulą zgodną z metodą Glukozowej Rewolucji.
2 z 4

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Marginesy
Książka „Metoda Glucose Goddess” Jessie Inchauspé
Przepis na sałatkę z San Francisco pochodzi z książki „Metoda Glucose Goddess” autorstwa Jessie Inchauspé przełożonej na język polski przez Annę Brzostowską.
3 z 4

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Marginesy/© Fanny Latour-Lambert
Jessie Inchauspé
Jessie Inchauspé jest francuską biochemiczką i autorką dwóch książek. Jej zadaniem jest przekładanie efektów najnowszych badań naukowych na przystępny język i zaproponowanie wskazówek, które pomagają ludziom poprawić stan zdrowia. W swojej pracy skupia się na roli prawidłowego poziomu cukru we krwi i na sposobach pomagających go ustabilizować.