1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Popularny mit głosi, że czosnku nie lubią wampiry. Wiadomo...
fot. MarianVejcik / gettyimages.com

Pasta z pieczonego czosnku

Popularny mit głosi, że czosnku nie lubią wampiry. Wiadomo jednak, że jest on bardzo zdrowy dla ludzi. Kliknij w zdjęcie, aby poznać składniki na pastę z pieczonego czosnku. Przesuwaj slajdy gestem lub strzałką.

2 z 7
Osoby, które nie lubią ostrego smaku czosnku, mogą...
fot. Anna Daniluk

Pasta z pieczonego czosnku

Osoby, które nie lubią ostrego smaku czosnku, mogą przyrządzić pastę z pieczonego warzywa.

3 z 7
Dzięki warzywom strączkowym pasta z pieczonego czosnku...
fot. Anna Daniluk

Biała fasola

Dzięki warzywom strączkowym pasta z pieczonego czosnku będzie miała więcej białka.

4 z 7
Pasta z czosnku nie będzie przyćmiona innym posmakiem, jeśli...
fot. Anna Daniluk

Olej o neutralnym smaku

Pasta z czosnku nie będzie przyćmiona innym posmakiem, jeśli użyjemy do jej przygotowania oleju słonecznikowego.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka