1 z 7
Przewijaj galerię w dół

fot. MarianVejcik / gettyimages.com
Pasta z pieczonego czosnku
Popularny mit głosi, że czosnku nie lubią wampiry. Wiadomo jednak, że jest on bardzo zdrowy dla ludzi. Kliknij w zdjęcie, aby poznać składniki na pastę z pieczonego czosnku. Przesuwaj slajdy gestem lub strzałką.
2 z 7

fot. Anna Daniluk
Pasta z pieczonego czosnku
Osoby, które nie lubią ostrego smaku czosnku, mogą przyrządzić pastę z pieczonego warzywa.
3 z 7

fot. Anna Daniluk
Biała fasola
Dzięki warzywom strączkowym pasta z pieczonego czosnku będzie miała więcej białka.
4 z 7

fot. Anna Daniluk
Olej o neutralnym smaku
Pasta z czosnku nie będzie przyćmiona innym posmakiem, jeśli użyjemy do jej przygotowania oleju słonecznikowego.