1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Francesca Maugeri Holmström nadziewa pomidory bułką tartą,...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Nadziewane pomidory

Francesca Maugeri Holmström nadziewa pomidory bułką tartą, mozzarellą, kaparami, serem pecorino oraz czosnkiem.

2 z 3
Przepis na nadziewane pomidory pochodzi z książki...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

„Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca”

Przepis na nadziewane pomidory pochodzi z książki „Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca” Francesci Maugeri Holmström. Przy tworzeniu publikacji pomagała jej przyjaciółka Louise Malmros Manfrinato.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek