3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1

Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.

Zobacz również

Dobrowolna zasadnicza służba wojskowa przyciąga kolejne osoby [ZDJĘCIA]

Dobrowolna zasadnicza służba wojskowa przyciąga kolejne osoby [ZDJĘCIA]

Wypadek na DK 62. Zderzenie trzech samochodów. Zdjęcia

NOWE
Wypadek na DK 62. Zderzenie trzech samochodów. Zdjęcia

Polecamy

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne

Te pieczone ziemniaki z zaskakującym dodatkiem to hit Internetu. Spróbuj, są genialne

Kiedy znudzą mi się pieczone udka z kurczaka, podaję mięso w ten sposób. Palce lizać!

Kiedy znudzą mi się pieczone udka z kurczaka, podaję mięso w ten sposób. Palce lizać!