5 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Mini pączki z serka wiejskiego. Krok 4
Wymieszaj całość łyżką, aż składniki się połączą.
6 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Mini pączki z serka wiejskiego. Krok 5
Rozgrzej olej. Za pomocą dwóch łyżeczek kładź porcje ciasta i smaż na złoty kolor. Gotowe przełóż na ręcznik papierowy. Dzięki temu pozbędziesz się nadmiaru tłuszczu.
7 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Mini pączki z serka wiejskiego. Krok 6
Jeszcze ciepłe pączki obtocz w cukrze pudrze. Możesz także obtoczyć je w zwykłym cukrze wymieszanym z odrobiną cynamonu.
8 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Mini pączki z serka wiejskiego. Krok 7
Mini pączki z serka gotowe. By dłużej zachowały świeżość przechowuj je w szczelnie zamkniętym pojemniku. Tak pyszne, że znikają w mgnieniu oka.