1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego. Sprawdź, jak je przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 1
Pokrój filet kurczaka na małe kawałki. Pieczarki obierz i drobno posiekaj. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
3 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 2
Na patelni podsmaż pieczarki, aż odparuje woda. Polej całość olejem, dodaj cebulkę i kurczaka, dopraw solą, pieprzem i ostrą papryką. Podsmażaj całość kilka minut.
4 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 3
Nastaw piekarnik na 200 stopni Celsjusza. Ciasto francuskie pokrój na kwadraty i posmaruj odrobiną ketchupu lub sosu pomidorowego.