4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Domowy mazurek z kremem tahini na Wielkanoc. Sekret smaku tkwi w solonym karmelu. Wypróbuj przepis na obłędny deser

Śmietanka Łaciata 30 procent

Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o zawartości tłuszczu 30 procent.

Zobacz również

Jest koncepcja dla nowego żłobka na Wzgórzach Krzesławickich

Jest koncepcja dla nowego żłobka na Wzgórzach Krzesławickich

Awantura w Katowicach. Strażnicy obronili się przed agresorem, a potem mu pomogli

Awantura w Katowicach. Strażnicy obronili się przed agresorem, a potem mu pomogli

Polecamy

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy