5 z 10
Wystarczy tylko łyżka majonezu. Nie utop składników w...
fot. Karolina Głogowska

Wystarczy tylko łyżka majonezu. Nie utop składników w majonezie, bo surówka będzie niesmaczna.

6 z 10
Wszystkie składniki mieszamy w salaterce.
fot. Karolina Głogowska

Wszystkie składniki mieszamy w salaterce.

7 z 10
Surówkę doprawiamy solą oraz pieprzem ziołowym.
fot. Karolina Głogowska

Surówkę doprawiamy solą oraz pieprzem ziołowym.

8 z 10
Warto odstawić surówkę na pół godziny, aby składniki się...
fot. Karolina Głogowska

Warto odstawić surówkę na pół godziny, aby składniki się przegryzły.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto