1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Do kanapek polecam podać cukinię marynowaną w occie...
fot. Anna Daniluk

Cukinia marynowana na szybko

Do kanapek polecam podać cukinię marynowaną w occie jabłkowym z olejem. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 7
Na początku cukinię poszatkuj na mandolinie na cienkie...
fot. Anna Daniluk

Cukinia marynowana. Etap 1

Na początku cukinię poszatkuj na mandolinie na cienkie plastry.

3 z 7
W drugiej miseczce wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
fot. Anna Daniluk

Cukinia marynowana. Etap 2

W drugiej miseczce wymieszaj wszystkie składniki marynaty.

4 z 7
Poszatkowaną cukinię zalej marynatą i dokładnie wymieszaj...
fot. Anna Daniluk

Cukinia marynowana. Etap 3

Poszatkowaną cukinię zalej marynatą i dokładnie wymieszaj dłońmi.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo