5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 3

W oddzielnej miseczce żółtka wymieszaj z octem i proszkiem do pieczenia. Zmniejsz obroty miksera i dodaj do białek tak przygotowane żółtka. Wlej olejek migdałowy.

Zobacz również

Znowu fajfy w "Sanatorium miłości" tym razem w Starym Domu Zdrojowym!

Znowu fajfy w "Sanatorium miłości" tym razem w Starym Domu Zdrojowym!

PSG mistrzem Francji. Tytuł przypieczętowany na trzy kolejki przed końcem sezonu

PSG mistrzem Francji. Tytuł przypieczętowany na trzy kolejki przed końcem sezonu

Polecamy

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu