1 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszenie to doskonały sposób utrwalania żywności, a kiszonki...
fot. citalliance/123RF

Co można kisić? Kiszonki to nie tylko ogórki i kapusta! Polecamy nietypowe przetwory - kiszony arbuz, cytryna, rzodkiewka i czosnek

Kiszony arbuz, rzodkiewka, a może cebula? Te warzywa i owoce można kisić

Kiszenie to doskonały sposób utrwalania żywności, a kiszonki są nie tylko zdrowe, ale również bardzo smaczne. Dowiedz się z kolejnych slajdów, z których owoców i warzyw możesz przygotować kiszonki. Przesuwaj zdjęcia w prawo, naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.

Zobacz również

Dlaczego kupa brzydko pachnie? Poznaj możliwe powody śmierdzącego kału

NOWE
Dlaczego kupa brzydko pachnie? Poznaj możliwe powody śmierdzącego kału

Zaskoczenie. Elżbieta Burtan nowym starostą krakowskim. Wraca po kilkunastu latach

NOWE
Zaskoczenie. Elżbieta Burtan nowym starostą krakowskim. Wraca po kilkunastu latach

Polecamy

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek