1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann
Flaki po neapolitańsku
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.
2 z 4

fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann
„Neapol. Łakomym okiem” Bartka Kieżuna
Bartek Kieżun, znany też jako Krakowski Makaroniarz, rozpoczął nowy cykl książek podróżniczo-kulinarnych „Neapol. Łakomym okiem”. Tym razem skupia się na jednym mieście i zachęca do spacerowania po jego zakamarkach.
3 z 4

fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann
Bartek Kieżun
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.