3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 1

Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce na dużych oczkach i przełóż na grube sito, by odsączyć nadmiar wody.

Zobacz również

WeNet Group S.A. i WeNet sp. z o.o. informują
Artykuł sponsorowany

WeNet Group S.A. i WeNet sp. z o.o. informują

Szalona eskapada "Sieradzan" - 3000 kilometrów, sześć krajów i to w dziewięć dni FOTO

Szalona eskapada "Sieradzan" - 3000 kilometrów, sześć krajów i to w dziewięć dni FOTO

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki