1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Chrupiące i złociste gofry z ziemniaków, z dodatkiem...
fot. Karolina Głogowska

Gofry z ziemniaków

Chrupiące i złociste gofry z ziemniaków, z dodatkiem łososia, ogórka i sosu majonezowego. Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak je zrobić.

2 z 8
Ziemniaki przekrój wzdłuż na dwie części i ugotuj w osolonej...
fot. Karolina Głogowska

Gofry z ziemniaków

Ziemniaki przekrój wzdłuż na dwie części i ugotuj w osolonej wodzie. Nie rozgotuj ich!

3 z 8
Gofrownicę wysmaruj tłuszczem. Ułóż na niej połówkę...
fot. Karolina Głogowska

Gofry z ziemniaków

Gofrownicę wysmaruj tłuszczem. Ułóż na niej połówkę ugotowanego ziemniaka płaską częścią do dołu. Przyciśnij górną pokrywę.

4 z 8
Piecz ziemniaki, aż będą rumiane.
fot. Karolina Głogowska

Gofry z ziemniaków

Piecz ziemniaki, aż będą rumiane.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem