1 z 8
Przewijaj galerię w dół

fot. Karolina Głogowska
Gofry z ziemniaków
Chrupiące i złociste gofry z ziemniaków, z dodatkiem łososia, ogórka i sosu majonezowego. Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak je zrobić.
2 z 8

fot. Karolina Głogowska
Gofry z ziemniaków
Ziemniaki przekrój wzdłuż na dwie części i ugotuj w osolonej wodzie. Nie rozgotuj ich!
3 z 8

fot. Karolina Głogowska
Gofry z ziemniaków
Gofrownicę wysmaruj tłuszczem. Ułóż na niej połówkę ugotowanego ziemniaka płaską częścią do dołu. Przyciśnij górną pokrywę.
4 z 8

fot. Karolina Głogowska
Gofry z ziemniaków
Piecz ziemniaki, aż będą rumiane.