4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 2

Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki

Zobacz również

Barcelona straciła kuriozalnego gola. Bramkarz w roli głównej

Barcelona straciła kuriozalnego gola. Bramkarz w roli głównej

Trzy słupki i poprzeczka. Skrót meczu Puszcza - Korona. Remis w arcyważnym meczu

Trzy słupki i poprzeczka. Skrót meczu Puszcza - Korona. Remis w arcyważnym meczu

Polecamy

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!