1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Olia Hercules to Ukrainka, której książki były fenomenami...
fot. materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann/Sebastian Nevols

Olia Hercules to Ukrainka, której książki były fenomenami wydawniczymi.

2 z 7
Debiutancka książka Olii Hercules „Mamuszka” otrzymała...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Buchmann

Olia Hercules promuje kuchnię ukraińską na świecie

Debiutancka książka Olii Hercules „Mamuszka” otrzymała nagrodę w kategorii Wschodząca Gwiazda Kulinariów tygodnika „The Observer”. W publikacji łączyła wpływy kulinarne między innymi z Gruzji i Polski.

3 z 7
Bezy z orzechami i makaronem
fot. materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann/Kris Kirkham

Bezy z orzechami i makaronem

4 z 7
Bułeczki czosnkowe
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann/Kris Kirkham

Bułeczki czosnkowe

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo