1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zuza Zak w najnowszej książce opisuje kuchnię Estonii, Łotwy...
fot. materiały prasowe wydawnictwa APN Promise/Yasin Salazar

Bałtycki wieniec, łotewski deser z chleba i smażone śledzie. Zuza Zak dzieli się przepisami z bałtyckiej kuchni

Zuza Zak w najnowszej książce opisuje kuchnię Estonii, Łotwy i Litwy. Przesuwaj zdjęcia w galerii strzałkami lub gestem

Zobacz również

Sztuka zapanowała nad Glaznotami, majówkowe misterium za nami (FOTOGRAFIE)

Sztuka zapanowała nad Glaznotami, majówkowe misterium za nami (FOTOGRAFIE)

Piłkarz Lecha nagle zaczął biec z piłką w stronę swojej bramki. Akcja hitem internetu

Piłkarz Lecha nagle zaczął biec z piłką w stronę swojej bramki. Akcja hitem internetu

Polecamy

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy