1 z 7
Przewijaj galerię w dół

fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem
Domowe włoskie ravioli ze szpinakiem łączone jest z kremową ricottą. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przygotowanie posiłku.
2 z 7

fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
3 z 7

fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Zakładanie ciasta
Złóż pierożek wzdłuż na pół.
4 z 7

fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro
Dociskanie ciasta na ravioli ze szpinakiem
Dociśnij do siebie warstwy ciasta oraz przestrzenie między farszem.