1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć rozpływającego się...
fot. Getty Images/Arx0nt/zdjęcie ilustracyjne

Sernik kajmakowy z kajmakową polewą

Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć rozpływającego się w ustach deseru. Polecam przygotować sernik kajmakowy oblany kajmakiem oprószonym szczyptą soli.

2 z 4
Do sernika wykorzystuję tłusty twaróg, który nadaje ciastu...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Twaróg do sernika

Do sernika wykorzystuję tłusty twaróg, który nadaje ciastu kremową konsystencję.

3 z 4
Do przygotowania sernika kajmakowego najlepiej użyć...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Masło Łaciate

Do przygotowania sernika kajmakowego najlepiej użyć miękkiego masła o zawartości tłuszczu minimum 82%.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA