2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 1

Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów. Możesz kupić gotowe lub samodzielnie zmielić całe migdały. Pamiętaj tylko, by je wcześniej sparzyć i zdjąć skórkę.

Zobacz również

Terminarz pokazów fontanny multimedialnej w Rzeszowie. Sprawdź daty

Terminarz pokazów fontanny multimedialnej w Rzeszowie. Sprawdź daty

Retro giełda płyt winylowych oraz kompaktowych we Wrocławiu

Retro giełda płyt winylowych oraz kompaktowych we Wrocławiu

Polecamy

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki