3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mąkę pszenną należy wymieszać z wodą lub bulionem warzywnym...
fot. Anna Daniluk

To danie smakuje jak kurczak. Wypróbuj przepis na seitan nie tylko dla wegan. Wystarczy tylko mąka, woda i bulion

Mąka pszenna z wodą

Mąkę pszenną należy wymieszać z wodą lub bulionem warzywnym i zagnieść z nich elastyczne ciasto, nieco twardsze niż ciasto na pierogi.

Zobacz również

Kraków. Wypadek na Pasternik. Dwa samochody i... sarna. Jedna osoba ranna

Kraków. Wypadek na Pasternik. Dwa samochody i... sarna. Jedna osoba ranna

MKS Będzin wraca do PlusLigi. W finale play off pokonał BBTS Bielsko-Biała ZDJĘCIA

MKS Będzin wraca do PlusLigi. W finale play off pokonał BBTS Bielsko-Biała ZDJĘCIA

Polecamy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis