2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Śledzie z żurawiną można jeść od razu po przyrządzeniu....
fot. teresaterra/123RF

Pyszne śledzie z żurawiną na świątecznym stole. Przepis na smaczną rybę w słodkiej wersji. Sekret tej przystawki tkwi w jednym składniku

Śledzie z żurawiną można jeść od razu po przyrządzeniu. Można je również trzymać w słoiku, w lodówce nawet kilka dni.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Bełchatowie, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Bełchatowie, (28.04-4.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Ełku, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Ełku, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki

Uważaj na tego wołowego tatara! Jego zjedzenie może doprowadzić do krwawej biegunki