5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Żelatynę dokładnie wymieszaj w małej miseczce z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Prosty i pyszny jogurtowiec na biszkoptach. Poznaj najlepszy przepis na lekkie ciasto bez pieczenia. Wygląda i smakuje obłędnie

Jogurtowiec z galaretkami. Krok 3

Żelatynę dokładnie wymieszaj w małej miseczce z przegotowaną, ciepłą wodą — nie może być wrząca. Jogurt przelej do wysokiej miski i zmiksuj z cukrem, wanilią. Wciąż mieszając, wlewaj przestudzoną żelatynę.

Zobacz również

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Relacja z pierwszej "Literackiej Groty" w Rzeszowie

Relacja z pierwszej "Literackiej Groty" w Rzeszowie

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka