10 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szykujemy polewę: masło, wodę, kakao i cukier rozpuszczamy i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Niezawodny piernik z orzechami i miodem na Boże Narodzenie. Przepis na szybki piernik na święta. Sekret smaku tkwi w aromatycznej esencji

Polewa na piernik z orzechami laskowymi

Szykujemy polewę: masło, wodę, kakao i cukier rozpuszczamy i chwilę gotujemy. Następnie dodajemy kostki czekolady i mieszamy.

Zobacz również

Jarmark Świętojański we Wrocławiu: Tradycja spotyka nowoczesność

Jarmark Świętojański we Wrocławiu: Tradycja spotyka nowoczesność

Tatarskie Święto Wiosny „Navruz” w Bohonikach. Plenerowa impreza w otoczeniu meczetu

Tatarskie Święto Wiosny „Navruz” w Bohonikach. Plenerowa impreza w otoczeniu meczetu

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki

Najlepszy sos do naleśników i szarlotki. Będziesz wyjadać go prosto z miseczki