3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko...
fot. 123rf/volff

Majonez i musztarda na święta. Jak robią je na wsi? Zobacz przepisy gospodyń wiejskich. Ten smak pokocha twoja rodzina

Jak powstaje majonez?

Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko żółtka. Ubijanie ich z innymi składnikami tworzy pianę, która gęstnieje i znana jest pod nazwą majonezu.

Zobacz również

Opinie, zdjęcia, kibice, po meczu Handball JKS Jarosław - Energa Kalisz

NOWE
Opinie, zdjęcia, kibice, po meczu Handball JKS Jarosław - Energa Kalisz

Wójt i radni gminy Skołyszyn zaprzysiężeni. W tym samorządzie bez większych zmian

Wójt i radni gminy Skołyszyn zaprzysiężeni. W tym samorządzie bez większych zmian

Polecamy

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka