3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Blaszkę natłuść masłem. Staraj się to zrobić dokładnie....
fot. Katarzyna Puczyńska

Lekka i puszysta babka majonezowa. Przepis na wyśmienitą babkę ucieraną na Wielkanoc. Smakuje obłędnie

Babka majonezowa. Przygotowanie

Blaszkę natłuść masłem. Staraj się to zrobić dokładnie. Najłatwiej jest rozpuścić masło, poczekać kilka minut, a gdy zacznie nieco gęstnieć posmarować nim blaszkę za pomocą silikonowego pędzelka.

Zobacz również

Jan Homel stworzył skarbiec narzędzi, które służyły dawnym rzemieślnikom

Jan Homel stworzył skarbiec narzędzi, które służyły dawnym rzemieślnikom

Stadion Wisły Kraków z drona. Najnowsze zdjęcia

Stadion Wisły Kraków z drona. Najnowsze zdjęcia

Polecamy

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!

Moja rodzina nie chce innej surówki z marchewką do obiadu. Nietypowy składnik to hit!