4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czerwona soczewica po ugotowaniu powinna być miękka. Może...
fot. Anna Daniluk

Kolorowa pasta z soczewicy do chleba. To smarowidło bogate w pełnowartościowe składniki. Zrobisz je w zaledwie 20 minut

Ugotowana soczewica czerwona

Czerwona soczewica po ugotowaniu powinna być miękka. Może się lekko rozpadać. Należy ją odcedzić i przełożyć do miski do przestudzenia.

Zobacz również

Zespół Szkół Samochodowo-Usługowych w Skarżysku ma nowe boiska. Starosta dał popis

Zespół Szkół Samochodowo-Usługowych w Skarżysku ma nowe boiska. Starosta dał popis

Stal Mielec walczyła do ostatnich minut [ZDJĘCIA]

Stal Mielec walczyła do ostatnich minut [ZDJĘCIA]

Polecamy

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Zaglądamy Polakom do talerzy. Co jedzą na śniadanie? Odpowiedź zaskakuje

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis

Hitowe ciasto mleczna kanapka. Wypróbuj najlepszy przepis