8 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Upieczone ciasto migdałowe wyjmij z blaszki, by nie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 6

Upieczone ciasto migdałowe wyjmij z blaszki, by nie zaparowało. Wystudź.

Zobacz również

Opinie, zdjęcia, kibice, po meczu Handball JKS Jarosław - Energa Kalisz

NOWE
Opinie, zdjęcia, kibice, po meczu Handball JKS Jarosław - Energa Kalisz

Wójt i radni gminy Skołyszyn zaprzysiężeni. W tym samorządzie bez większych zmian

Wójt i radni gminy Skołyszyn zaprzysiężeni. W tym samorządzie bez większych zmian

Polecamy

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Soczysty cheeseburger jak z amerykańskiego baru. Zrób na grillu i podaj gościom

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka