5 z 20
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodawaj stopniowo mak, aż masa się połączy.
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto makowa panienka. Poznaj przepis na wyśmienite ciasto na specjalną okazję. Specjał z musem brzoskwiniowym

Ciasto makowa panienka. Krok 4

Dodawaj stopniowo mak, aż masa się połączy.

Zobacz również

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Trener Nadala studzi emocje w sprawie startu Rafy w Paryżu

Relacja z pierwszej "Literackiej Groty" w Rzeszowie

Relacja z pierwszej "Literackiej Groty" w Rzeszowie

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka