11 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Niebanalna propozycja dla wegetarian i nie tylko. Wypróbuj przepis na sycące i zdrowe pierogi z soczewicą. Zasmakują każdemu

Pierogi z soczewicą Krok 10

Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.

Zobacz również

W Zespole Szkół Budowlanych w Radomiu odbył się Dzień Europejski. Działo się! [FOTO]

NOWE
W Zespole Szkół Budowlanych w Radomiu odbył się Dzień Europejski. Działo się! [FOTO]

Fani Piasta Gliwice świętują! Ich drużyna pokonała Wartę Poznań - zobacz ZDJĘCIA

NOWE
Fani Piasta Gliwice świętują! Ich drużyna pokonała Wartę Poznań - zobacz ZDJĘCIA

Polecamy

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu

Takich flaczków jeszcze nie jedliście. Idealne danie prosto... z Neapolu