3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pieczona dynia w wersji bliskowschodniej, doprawiona...
fot. pixabay.com

Aromatyczna pieczona dynia z orzechami. Sekretem smaku są odpowiednie przyprawy. Uczestniczka MasterChef poleca przepis na sezonowy przysmak

Dynia

Pieczona dynia w wersji bliskowschodniej, doprawiona aromatycznymi przyprawami i podana z chrupiącymi orzechami i słodkimi ziarnami granatu stanowi prawdziwy przysmak. Takie danie sprawdzi się na przekąskę, obiad czy kolację.

Zobacz również

PGE Spójnia Stargard lepsza od Anwilu. Walczy o półfinał [ZDJĘCIA]

PGE Spójnia Stargard lepsza od Anwilu. Walczy o półfinał [ZDJĘCIA]

Powstanie kładka nad Rabą w Myślenicach. Będzie to odcinek ścieżki rowerowej VeloRaba

NOWE
Powstanie kładka nad Rabą w Myślenicach. Będzie to odcinek ścieżki rowerowej VeloRaba

Polecamy

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!