Burneika Burger w Katowicach zamknięty. Bardzo krótka kulinarna przygoda Hardkorowego Koksa ze Śląskiem. Lokal przetrwał trzy miesiące

GOL
Hardkorowa burgerownia Roberta Burneiki w Katowicach przetrwała jedynie trzy miesiące
Hardkorowa burgerownia Roberta Burneiki w Katowicach przetrwała jedynie trzy miesiące Karina Trojok
Burneika Burger w Katowicach przetrwał tylko trzy miesiące. Otwarta pod koniec lutego tego roku burgerownia firmowana przez Roberta Burneikę została zamknięta. Nie podano powodów likwidacji tej lokalizacji.

Burneika Burger w Katowicach zamknięty

Nie można już zjeść burgerów „Nie ma lipy” czy „Jest pompa” w Katowicach. Sztandarowe produkty serwowane pod marką Roberta Burneiki, popularnego kulturysty, do niedawna dostępne były w niewielkim punkcie przy ulicy Warszawskiej. Przestał on jednak działać, a w wyszukiwarce internetowej można znaleźć informacje: zamknięte na stałe.
Katowicki adres Burneika Burger zniknął też ze strony internetowej gastronomicznej sieci znanego kulturysty. Jeszcze miesiąc temu lokal ten promowany był w mediach społecznościowych.

Burneika Burger ma już swój lokal w Katowicach. Na otwarciu pojawił się sam Hardkorowy Koksu >>>

Burneika Burger w Katowicach otwarty! W takim lokalu zjeść b...

Huczne otwarcie Burneika Burger w Katowicach

Nic nie zapowiadało tak krótkiej kulinarnej przygody Roberta Burneik z Katowicami. Pod koniec lutego tego roku hucznie otwierano tu niewielki lokal. Popularny strongman, wraz ze swą żoną Kają, uczestniczył w jego inauguracji. Był tłum sympatyków pochodzącego z Litwy sportowca, autografy i zdjęcia.
W pierwszych dniach burgerowania przy Warszawskiej była oblegana. W sieci pojawiały się komentarze dotyczące jakości serwowanych tu burgerów. Opinie internautów były podzielone.

Burneika Burger sześć lokalizacji w Polsce

Po zamknięciu katowickiego lokalu, w kraju działa obecnie 6 burgerowni firmowanych przez Roberta Burneikę. Tydzień temu, w niedzielę, 11 czerwca, z kilkudniowym poślizgiem otwarta została najnowsza placówka w Krakowie.
Wszędzie oferowano jest to samo menu zawierające cztery pozycje, w tym jedną wegetariańską

od 7 lat
Wideo

Precz z Zielonym Ładem! - protest rolników w Warszawie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Burneika Burger w Katowicach zamknięty. Bardzo krótka kulinarna przygoda Hardkorowego Koksa ze Śląskiem. Lokal przetrwał trzy miesiące - Dziennik Zachodni

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

ś
śmyszek
18 czerwca, 17:38, Jasiek:

Od czasu do czasu przygotowuję sobie burgera w domu. Co za problem? Kawalek wolowiny zmielić, przyprawić i usmażyć. Do tego podgrzana buła, dodatki jakie dusza zapragnie i wiem co jem.

18 czerwca, 18:33, witek:

Czyżby? , wiesz co jesz a hodujesz bydło , siejesz zboże na mąkę a przyprawy też uprawiasz . Jesz dokładnie to samo co w tych ? sam nie wiem jak to nazwać ( padlinorzernie )

wicia, kozouchno...

w
witek
18 czerwca, 17:38, Jasiek:

Od czasu do czasu przygotowuję sobie burgera w domu. Co za problem? Kawalek wolowiny zmielić, przyprawić i usmażyć. Do tego podgrzana buła, dodatki jakie dusza zapragnie i wiem co jem.

Czyżby? , wiesz co jesz a hodujesz bydło , siejesz zboże na mąkę a przyprawy też uprawiasz . Jesz dokładnie to samo co w tych ? sam nie wiem jak to nazwać ( padlinorzernie )

J
Jasiek
Od czasu do czasu przygotowuję sobie burgera w domu. Co za problem? Kawalek wolowiny zmielić, przyprawić i usmażyć. Do tego podgrzana buła, dodatki jakie dusza zapragnie i wiem co jem.